Annons

Oklart i Bois-försvaret inför bortapremiärenLinus Malmqvist kan tillsammans med Fredrik Liverstam räkna med spel från start mot Hammarby imorgon. Frågan är dock vilka som kommer att flankera de båda mittbackarna.

Imorgon spelar Bois årets första bortamatch och premiären kan inte bli tuffare. Ett flertal skador gör att tränare Henrik Larsson inte har spikat sin backlinje. Lägg därtill ett fullsatt Söderstadion som lär koka då matchen blåses igång klockan 19.20.
– Vi kommer att möta ett mycket bra lag men det är vi också. Vad gäller inramningen så måste det vara oerhört inspirerande för spelarna att komma in på planen när det står 15000 åskådare och ska se match. Jag har sagt till killarna att dom ska njuta och göra sitt bästa, säger Henrik Larsson efter att laget kört ett pass på en soldränkt b-plan på Idrottsplatsen.

De som stannar hemma är Alexander Zaim som fortfarande har problem med sin ljumske, Mikael Bengtsson som fick en rejäl smäll på knäet och ljumsken i hemmapremiären, samt Tim Andersson och Matthias Andersson. Det betyder alltså att Max Mölder, som fick en smäll på foten senast samt Surprise Ralani, som varit sjuk i veckan åker med truppen till Stockholm. Om de spelar återstår att se då Henrik Larsson offentliggör sin startelva någon timme innan match.
Ytterligare ett frågetecken dök upp i slutet av träningspasset på söndagen. Det var Alban Shipshani som åkte på en smäll i en närkamp med Linus Malmqvist. Laget samlas strax innan klockan 11 för att ta sig till flyget och sedan direkt till Stockholm.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser