Annons

Biohuset Maxim öppnar den 1 maj

Som vi skrivit tidigare håller man på att renovera på Bio Maxim för att kunna visa film även i framtiden. Och nu står det klart att bion slår upp dörrarna redan den 1 maj.
– Det ska bli jättekul att komma igång. Vi har en hel del kvar att göra men jag räknar med att allt ska hinna bli klart till månadsskiftet, säger Max Klintman som kommer att driva bion som numera heter Biohuset Maxim Landskrona.

Filmerna som kommer att visas öppningsveckan är Water for elephants, Scream 4, Arthur och de två världarna, Rio (3D), Thor (3D), World invasion: Battle Los Angeles, The King´s Speech och Fast & Furious 5. Bions hemsida publiceras under fredagen och kommer att ligga på www.biohuset.nu. Biljettbokning via nätet kommer att starta 20 April.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser