Annons

Timbuktu och Hoffmaestro uppträder på Citadellet Timbuktu och Damn fyllde rådhustorget karnevalen 2009 och i augusti är han tillbaka i Landskrona. Denna gång på Citadellet.

Det har utlovats ett flertal större spelningar i Landskrona under 2011 och nu står det klart att en av dessa bjuder på Timbuktu samt förra årets mest bokade band, Hoffmaestro. Det är lördagen den 13 augusti som de kommer att uppträda på Citadellområdet.

Timbuktu har ett intensivt år framför sig. Bland annat släpper han en ny skiva, Sagolandet, den 8 juni. Igår blev det också officiellt att Timbuktu spelar på Roskildefestivalen i sommar.

Annons
 

Hoffmaestro har genom flitigt turnerande cementerat sin position som ett av landets bästa liveband. Förra årets turné inleddes på ett utsålt Globen Annexet i Stockholm och under sommaren 2010 var Hoffmaestro det mest bokade bandet i landet med publikrekord och utsålda konserter överallt. Bland annat gjordes en historisk spelning på Gröna Lund som för första gången i nöjesparkens historia tvingades stänga insläppet på grund av publiktrycket. Hoffmaestro är aktuella med senaste albumet Skank-a-tronic Punkadelica. Bandet är just nu ute på en vårturné i Sverige där 19 svenska städer besöks. Närmast väntar en spelning i Malmö på fredag.

Biljetter till konserten släpps måndag den 18 april kl 10.00.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser