Annons

Få deltagare när Vårpokalen avgjordes Foto: Privat

Landskrona Kvinnliga GF har arrangerat den första upplagan av tävlingen ”Vårpokalen” i Glumslövs IH. Den riksomfattande tävlingen hade tyvärr inte lockat så många deltagare som arrangörsföreningen hade hoppats på, trots detta fanns det folk från ända borta från Uppsala, Lindesberg, Stockholm och Södertälje.

I klassen för seniortrupp var de enda startande GF Uppsalaflickorna. I juniorklassen blev det lite strykningar och truppen från Landskrona var till sist enda truppen som kom ut på golvet. Flickornas andra körning var bra och lovar gott inför kommande tävlingar.

Annons
 

I Ungdomskategorin vann GF Uppsalaflickorna fristående tävlingen och Stråssa GF vann tävlingen med valfritt handredskap som även kammade hem vinsten i Miniortruppen. I Duoklassen blev Odina Linderos och Anna Lindahl, LKGF silvermedaljörer efter ett ganska bra genomfört tunnbandsprogram. Vinsten gick Nevis RGK.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser