Annons

IM fokuserar på högstadietjejer

Individuell människohjälp har fått pengar från Ungdomsstyrelsen för att tillsammans med föreningarna LISA, Cityidrott, Väl, Rädda Barnen och Landskrona Stad, driva ett projekt som ska locka högstadietjejer att engagera sig på fritiden. Projektet kommer troligtvis att starta efter påsk och pågå under ett år framöver. Syftet med projektet är att hjälpa högstadieungdomar i Landskrona, framförallt tjejer, att komma i kontakt med någon av föreningarna i staden.
– Vi är mycket glada eftersom det innebär att IM Landskrona kan fortsätta att utvecklas och skapa engagemang bland ungdomar och volontärer, säger Maria Söderborg som är volontärsamordnare och informatör på IM Skåne.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser