Annons

Unga handbollsspelare gör upp på GA

Lördagen den 16 april står 261 Landskrona HK som arrangör för gruppspelet i handbollens Skånemästerskap 2011. Det är flickor födda 1997 som gör upp om vem som får åka till Kristianstad och spela finalspel på söndagen den 17 april.
– 261s F97 tjejer är laddade och ser det som en fördel att få spela på hemmaplan. Vi vet att vi har ett bra lag och får vi till vårt snabba anfallsspel tillsammans med vårt starka försvarsspel så har vi goda chanser att ta oss till finalspelet, säger Sara Sjöborg för 261 LHK. Planeringen inför skånemästerskapen är i full gång.
– Vi hoppas på att det blir en lyckad dag. Samtliga matcher spelas på GA-hallen, första matchen startar 12:00 då möter 261 LHK – Näsby IF. Vi hälsar alla hjärtligt välkomna ut och titta på handboll när den är som bäst, avslutar Sara Sjöborg.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser