Annons

Åtal för grovt vapenbrott

En 28-årig Landskronabo åtalas misstänkt för grovt vapenbrott, narkotika- och dopingbrott samt misshandel alternativt ofredande och övergrepp i rättssak. Vad gäller vapenbrottet som ska den misstänkte ha försökt kasta ifrån sig en skarpladda pistol samt sex kulor i samband med ett polisingripande. Mannen var även påverkad av narkotika vid tillfället. I fråga om misshandeln ska 28-åringen ha puttat omkull en cyklande man på Suellsgatan och i samband med detta förklarat att han skulle göra livet surt för den skadade mannen om han gick till polisen. Samtliga händelser utspelade sig under 2010. En 19-årig yngling greps i januari 2011 med ett liknande vapen som 28-åringen hade och även han har åtal att vänta för grovt vapenbrott samt lindrigt narkotikabrott.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser