Annons

Landskrona Taekwondo Akademi blev bästa klubb

Det blev en framgångsrik tävling i helgen för Landskrona Taekwondo Akademi när Malmö Open avgjordes i Baltiska hallen. Genom ett samarbete med Po-Eun Taekwondo Malmö blev de båda klubbarna utsedda till tävlingens bästa klubb. Totalt tävlade cirka 80 utövare tillsammans från de båda klubbarna, varav ett 30-tal barn och ungdomar ifrån Landskrona.

Tillsammans skördade de flest medaljer under tävling som i sin tur ledde till priset för bästa klubb.
– Anledningen till att vi tävlar under samma flagg är för att vi har samarbete mellan klubbarna på elitnivå där våra utövare reser och tävlar tillsammans jorden runt på alla internationella tävlingar. Det har visat sig att vara ett framgångsrikt koncept där vi hjälps åt, både ledare och utövare, för att nå fina resultat och framgångar, säger huvudinstruktör för Landskrona Tkd Akademi Johan Berg

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser