Annons

Ny skottlossning i Koppargården

Förra måndagen fick polisen ett flertal larm om skottlossning i Koppargården och på måndagskvällen var det dags igen. Det var vid 22.30-tiden som det första larmet kom, denna gång några hundra meter från platsen där den tidigare skottlossningen hade ägt rum.
Polisen har precis som förra gången kontrollerat en del adresser i området men inte lyckats ringa in någon misstänkt. Klart är dock att det är mer än ett vapen som använts vid båda tillfällena.
– Såväl vid det första tillfället som vid det andra så hittade vi patronhylsor från olika vapen. Jag kan dock inte gå in på om samma vapen använts vid de båda tillfällena. Jag kan inte heller säga hur många hylsor som hittas, säger Charley Nilsson, informatör på polisen i Helsingborg.

Polisen i Landskrona arbetar utifrån ett par olika teorier vad som kan ligga bakom skjutningarna. Skrämskott är en , provskjutning av vapen en annan om än mindre trolig då det skett i tätbebyggt område, en tredje teori är att det rör sig om att en gammal konflikt åter blossat upp.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser