Annons

Kvinnor misshandlade av barn

Två kvinnor har anmält två pojkar i 8-9 årsåldern för misshandel. Händelsen ska ha ägt rum på Wrangelska parkens lekplats vid 16.30-tiden på måndagen. De båda pojkarna var stökiga enligt anmälan och viftade med en bräda då en av målsäganden tog brädan ifrån dom. De började då att slå henne och varefter en kamrat till kvinnan kom fram för att avstyra bråket. Då fick även hon ta emot knytnävslag i såväl mage som ansikte.
Efter en stund slutade de båda pojkarna att slåss och därefter tog kvinnorna med sig pojkarna till deras hem. Där möttes de av en familjemedlem som vägrade tro att pojkarna betett sig illa och följden blev att de båda kvinnorna kallades vid könsord.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser