Annons

IF Metall anordnar antirasistgala

Den 16 maj anordnar IF Metall Mellersta Skåne en antirasistgala med namnet ”Människors lika värde” på teatern. Galan sker i två skeden där det första består av att samtliga av staden åttondeklassare bjuds in för att lyssna på Malmöprofilen Behrang Miri samt diskutera värdegrund och rasism. Vid 19-tiden blir det ett öppet arrangemang för allmänheten där det bjuds på musik från lokalbandet ”Bloosblasters” med Mikael Rickfors som gästartist, stand-up komik från Soran Ismail samt Behrang Miri stannar kvar som konferencier. Föreställningen är en del av en manifestation mot rasism som IF Metall har varit engagerad i sedan valet 2006. Biljetter finns nu att köpa på ticnet.se.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser