Annons

Taekwondo-killar tävlar i Malmö

Landskrona Taekwondo Akademi har i helgen haft uppladdningsläger inför Malmö Open tillsammans med Po-Eun Taekowndo Malmö. Malmö Open är Sveriges största endagstävling med lag och deltagare från bland annat Sverige, Danmark, Norge och Ryssland. Landskrona. Tkd Akademi skickar ett 30-tal tävlande i alla åldrar till Baltiska hallen och Malmö Open den andra april.
– I år satsar vi på att bli bästa klubb, ett prestigefyllt pris där det gäller att samla flest medaljer, och ju högre valör, ju högre poäng. Så tar vi övergripande guld medaljer så har vi en god chans, de sista två åren har vi blivit 2a och 3a, i år ska vi vinna allt, säger Johan Berg på Landskrona Taekwondo Akademi. Med bland de tävlande ifrån Landskrona är bland annat landslagskillarna Emil Basic och David Dragisic.
– Emil har inget mästerskap i år. För hans del blir det senior-EM i Manchester 2012. David ska i oktober representera Sverige vid Junior-EM på Cypern, avslutar Johan Berg.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser