Annons

Nya framgångar för LKGF

I lördags var tre gymnaster från Landskrona Kvinnliga GF tillsammans med cirka 100 andra tävlande i den nordtyska staden Kiel för att tävla i den tredje upplagan av ”Waves Cup”. Sex nationer, bland annat Ryssland och Israel deltog.

I klassen för födda 1998 tävlade Josefine Olsson, Emma Lindahl och Erika Gustafsson. Alla tre gymnasterna inledde tävlingen starkt. Emma och Erika startade med band och Josse började dagen med tunnband. Josefine fick dagens högsta poäng i tunnband och ledde tävlingen.

Annons
 

Gren två var lite svagare, men all tre genomförde sina grenar med fast beslutsamhet. Josefine var lite störd i grenen band på grund av det låga taket med nedhängande bjälkar.
Erika och Emma arbetade med sina svårigheter i bollprogrammet.

När tävlingen var över visade det sig att: Josse tog hand om guldet, Emma blev sjua och Erika åtta. Ett fantastiskt resultat av landskronaflickorna.

Med på resan fanns även gymnaster från GF Uppsalaflickorna. De tävlade i gruppen födda – 96. Ebba Folkesson blev nummer sex och Paulina Gunnarsson gjorde en kanontävling och tog hem en silvermedalj. Medföljande domare och tränare var mycket stolta över de svenska flickornas insatser i den tuffa konkurrensen.


Josefine Olsson, Erika Gustafsson,Emma Lindahl, Ebba Folkesson och Paulina Gunnarsson
Foto: Privat

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser