Annons

Brandt ny ordförande i LinjenBerne valdes till hedersordförande i Linjen

Bangolfklubben Linjen har avhållit sitt 25:e årsmöte med nyval av bland annat ordförande. Berne Persson, ordförande sedan klubben bildades 1986, hade aviserat att han inte stod till förfogande för omval.

Årsmötet behandlade sedvanligt året som gått och konstaterade bl a att klubbens A-lag var ytterst nära att ta sig upp i den högsta divisionen, Elitserien. Innevarande år innebär en vidare satsning för A-laget tillsammans med en fortsatt bred och omfattande ungdomsverksamhet. Klubbens 25-årsjubileum kommer också att uppmärksammas genom olika aktiviteter under året.

Annons
 

Till ny ordförande i föreningen valdes Lars Brandt, som också arbetar med marknadsfrågor i föreningen. Efter konstituering av styrelsen nyvaldes också Tomas Danielsson till sekreterare, Andreas Feuk till kassör och Björn Andersson till vice sekreterare. Nyväl blev det även på Anders Brandt som adjungerad ungdomsrepresentant till styrelsen, med Simon Ryderdal som ersättare.

Fredrik Jacobsson, klubbens avgående kassör avtackades av Berne Persson.
– Fredrik har svarat för ett mycket fint arbete i klubben under många år, både som tävlingsledare, webbmaster och senare kassör, enligt Berne Persson. Även Berne själv, klubbens ordförande sedan starten 1986 avtackades med en gåva, blommor och ett diplom. Berne valdes också av mötet till klubbens hedersordförande. I tacktalet nämnde Berne ett flertal roliga episoder och viktiga händelser under de gångna åren.
– Berne är en verklig eldsjäl och ledare med ett stort hjärta för den förening han tagit initiativ till att bilda, kommenterade bland annat Andreas Feuk i samband med avtackningen.
– Ett ytterligare bevis på detta är att Berne fortsätter sina tidigare uppdrag som PR-ansvarig och pensionärssamordnare. Två andra uppdrag som Berne sköter på ett berömvärt sätt, avslutar Andreas Feuk.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser