Annons

Framgångar för kickboxare i Danmark

Landskrona kickboxningsförening ställde upp med tre fighters på helgens stortävling i kickboxning med närmare 200 deltagare, Marcus Olsson -69kg, Edwin Pettersson -63 kg och Fredrik Nilsson -74kg.

Marcus Olsson fick tre matcher, gick in och styrde de två första med bra boxning och mycket kombinationer. Med sin överlägsna kondition kunde han köra över sina motståndare. I finalen av viktklassen mötte Marcus på större motstånd vilket utvecklades till en jämn och bra match där båda krigade på hårt, Marcus fick tyvärr se sig besegrad och fick med sig ett silver hem. Marcus kan dock få revansch för sin finalförlust redan om två veckor, då han troligen kommer möta samma motståndare i landskampen mot Danmark.

Annons
 

Edwin Pettersson som gick sin första match för säsongen sedan SM 2010, avgick även han med en enkel seger i sin första match som han fick styra från första stund. I finalen var motståndet betydligt tuffare och det blev en jämn krigarmatch, Edwin var den som drog det längsta strået och vann matchen och även guldet.

Fredrik Nilsson som är den minst rutinerade av dessa grabbarna gjorde mycket bra ifrån sig i sin match. Han kämpade på för fullt men lyckades tyvärr inte hitta rätt avstånd till sin motståndare. Fredrik förlorade kvartsfinalen och äventyret var slut för denna gången.

För att summera Danish Open 2011 blev resultatet ett guld och ett silver på tre fighters, ett mycket gott resultat för Landskrona Kickboxning.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser