Annons

Ärtsoppa och prinsesstårta på Anhörigcentrum

Anhörigcentrum har som sin uppgift att fånga upp och stötta anhöriga, som också framgår av namnet. Personalen är alltid engagerad och aktiv. Nya projekt och idéer kommer hela tiden.

Att Anhörigcentrum i Landskrona har gamla tanter som bakar goda kakor, det vet hela Sverige numera. Man har t.o.m. gett ut en receptbok.

Annons
 

Ett trettiotal deltog på torsdagskvällen på Kung Karl då man bjöd in till vårfest. Man lockade med hemmagjord ärtsoppa till självkostnadspris. Det blev inga pannkakor med grädde och sylt som efterrätt, däremot en smarrig prinsesstårta.

Konditor Helena Esse från Vanilja i Glumslöv hade engagerats för att demonstrera hur hon, med viss förberedelse, snabbt fixar en princesstårta och dekorerar den läckert med en underbar marsipanros. Några provade på, med varierande resultat, när de nu fick chansen att själva forma något med marsipan, allt enligt Jan-Erik Mattsson.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser