Annons

Skottlossning i natt

Strax innan midnatten mot tisdagen fick polisen ett flertal larm om skottlossning på Koppargården i Landskrona. En uppgiftslämnare hade även sett personer med vapen på platsen. Då patrullerna var på plats hittade de ett flertal patronhylsor. Uppgifter cirkulerar om att polisen även ska ha hittat spår av blod på platsen.
– Patronhylsor har vi hittat men vad gäller eventuellt blod vill vi avvakta. Det har funnits något som påminner om blod men om det är just blod och om det i så fall härstammar från gårdagskvällens händelser är för tidigt att säger, berättar Charley Nilsson, informatör på polisen i Helsingborg.
– Vi har även kontaktat samtliga sjukhus i regionen och hört om de fått in någon med skottskador men så är inte fallet.

Polisen besökte en del adresser i närområdet för händelsen men någon misstänkt har man inte lyckats få tag på.
– Vi har alltså varken någon målsman eller misstänkt i nuläget. Därför tar vi tacksamt emot tips om eventuella iakttagelser eller om man har annan information som kan sprida ljus över den här historien, avslutar Charley Nilsson.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser