Annons

Kronan Volley obesegrade seriesegrare

Nyligen stod det klart att damerna i Kronan Volley gick obesegrade ur division 2 med 18 raka vinster i bagaget. Nu ser laget fram emot de nya utmaningarna i den näst högsta divisionen.
– Vi vann den senaste matchen med 3-0, som vanligt. Det är otroligt att vi har kunnat gå från att vara så gott som borträknade innan starten av säsongen för att nu kunna säga att vi gick obesegrade genom serien, säger spelande tränare Nelli Axelsson.
– Anledningen till att vi har varit så framgångsrika är nog för att vi har ett sammanhållet lag med en bra blandning av rutin och energi med både äldre och yngre spelare.

Efter de 18 raka segrarna i division 2 kommer Kronan Volley nu automatiskt att flyttas upp till division 1 som är den näst högsta divisionen i Sverige. I samband med uppflyttningen hoppas både tränare och spelare i laget på att fler tjejer vill prova på att spela volleyboll.
Laguppställningen för nästa säsong kommer förmodligen att se likadan ut som den gör nu men vi välkomnar alla tjejer som vill komma och provträna med oss, säger tränaren.

Annons
 

Kommer ni även att gå obesegrade ur division 1?
Nej, vi är lite mer blygsamma inför nästa säsong. Vi vet nämligen att där finns lag som vi kan slå, men det finns även lag som är mycket bättre än oss. Så vi satsar på att landa någonstans i mitten, avslutar Nelli Axelsson.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser