Annons

Möt Maria Sveland på biblioteket

Radiojournalisten och författaren Maria Sveland gästar Landskrona stadsbibliotek tisdagen den 22 mars. Hon har gjort sig känd för sitt starka engagemang för utsatta kvinnor och debuterade 2007 med den uppmärksammade romanen Bitterfittan 2007, som handlar om Sara, gift och mamma till ett barn. Sara undrar var jämställdheten mellan henne och hennes man tog vägen, och om den någonsin funnits.
Maria Svelands senaste bok, ”Att springa” kom ut hösten 2010. Romanen handlar om unga tjejers vänskap men också om sexuella övergrepp. Att springa är också en berättelse om klass, och om dem som har fått självkänslan med modersmjölken och dem som kämpar varje dag för att våga tro på sig själva. Föredraget börjar klockan 19.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser