Annons

Det händer i helgen

Fredag

17.30 – Vernissage för utställning rörande männisohandel/trafficking på ungdomshuset Nova. Utställningen är en del av ett projektarbete från Christine Lindholm och Paulina Ciesielska, som båda går sista året på Victum gymnasiet i Helsingborg.
19.00 – Komedin ”Kvartetten” av Ronald Harowood har premiär på teatern. Övriga medverkande är Tomas Bolme, Evabritt Strandberg, Rolf Skoglund och Margaretha Byström.
19.00 – Extrainsatt föreställning av pjäsen ”Ska du ha stryk ditt jävla pucko” visas på Öresundsteatern.

Annons
 

Lördag

10.30 – Ny upplaga av Kulturlabbets lördagscafé i den gamla teaterrestaurangen. Veckans gästvärdar är det albanska kulturcentret Okarina, som bjuder på musik och underhållning.
11.00 – Stadsbiblioteket anordnar dockteater tillsammans med Jenny Carlsson för småbarnsfamiljer.
16.16 – Gå och se säsongens sista match mellan Landskrona Falcons och Örebro SK i idrottshallen.
19.30 – Jack Vreeswijk gästar teatern. På plats bjuder han på sin egen berättelse om sin far tillsammans med låtar hämtade ur hans stora repertoar.

Söndag

10.00 – Landskrona Karateklubb arrangerar årets JKA-cup i idrottshallen.
13.00 – Ateljé Nell på museet erbjuder familjer att skapa egna konstverk med hjälp av färg, penslar och formgivning av olika material.
14.00 – Vernissage för utställningen Material Matters på Landskrona museum. Gruppen bakom utställning består av nio konsthantverkare som har tagit deras mastersexamen på högskolan för design och konstverk i Göteborg
16.00 – Pianisten Martin Sturfält gästar församlingshemmet och bjuder på stycken från Liszt, Chopin, Schumann och Mendelssohn. Medarrangör är Musik i syd.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser