Annons

88-åring bestulen i hemmet

Vid 15-tiden på tisdagen ringde telefonen hos en 88-årig kvinna som bor på Ödmanssonsgatan. Det var en kvinna som uppgav att hon ringde fån kommunen och skulle komma och kolla vattnet. Cirka 15 minuter efter samtalet ringde kvinnan på 88-åringens dörr och bad att få komma in. Väl i lägenheten testade hon vattnet i såväl köket som på toaletten innan hon gick därifrån. 88-åringen upptäckte då att hennes smyckeskrin var öppet och i detta saknades ett flertal smycken. Dessutom var hennes handväska med en plånbok som innehöll 300 kronor i kontanter, borta. Den äldre damen misstänker att någon annan passat på att gå in i lägenheten medan den andra testade vattnet.
Den misstänkte kvinnan var mörkhårig och i 30-årsåldern. Hon var kraftigt byggd och bar en svart jacka.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser