Annons

Jonas Olsson hoppas på landslagsplats

Fotbollslandslagets Daniel Majstorovic har brutit en tå och Olof Mellberg är avstängd i den för Sverige så viktiga EM-kvalmatchen mot Moldavien på Råsunda den 29 mars. Detta innebär att dörren till en landslagsplats ställs på glänt för West Bromwich försvarare och den tidigare BoISaren Jonas Olsson.
– Det är klart att det är roligare om man får en plats som inte beror på att någon annan är skadad. Men nu är det som det är och skulle förbundskaptenen höra av sig så är det klart att jag blir glad, säger Jonas Olsson som hälsar på uppe på Direktens redaktion då han är på blixtvisit i Landskrona.
– Vi har några dagars ledighet och då passade jag på att åka hem.

Olsson har spelat en landskap tidigare då Sverige mötte Vitryssland i en träningsmatch i Minsk, en match som de gulblåa vann med 1-0. Han var dessutom uttagen till EM-kvalmatchen borta mot Holland men något spel blev det inte i Amsterdam.
– Det skulle vara kul att göra sin premiär i tävlingssammanhang på Råsunda.

Annons
 

Jonas Olsson har dock en viktig och match att spela innan det eventuellt blir spel i landslaget.
– Vi ska möta Arsenal på hemmaplan nästa lördag och det är en match jag ser fram emot, säger Jonas och förklarar.
– Vi besegrade dom på Emirates Stadium senast så vi har ett mentalt övertag, säger Jonas som gjorde en fantastisk match.
– Jo, det gick väl bra. Det ska bli kul att möta dom igen.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser