Annons

Utbildningsmässa på Allvar Gullstrand

På onsdagens anordnades en utbildningsmässa för avgångseleverna på Allvar Gullstrandgymnasiet. Under dagen fanns flera högskolor, universitet och yrkeshögskolor på plats för att informera och svara på frågor angående några av de möjligheter som finns efter det att eleverna gått ut gymnasiet. En av skolambassadörerna som fanns på plats var Nikolina Vorkapic som representerade JTH, Jönköping Tekniska Högskola.
– De flesta av eleverna verkar ha ett hum om vad de vill göra efter gymnasiet. Men det finns fortfarande några som inte har en aning. Det har varit väldigt god respons från eleverna här idag, och jag tror att arrangemang som den här dagen är väldigt givande för eleverna.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser