Annons

Falcons kan bli bäst i Skåne

Landskrona Falcons är åter i DM-final. Detta efter en storseger 12-4 i semifinalen mot Röke i på tisdagskvällen.
Efter två raka förluster i Allsvenskan var det ett revanschsuget Falcons som tog sig an Röke på bortplan där gästerna definitivt och effektivt punkterade matchen i den andra perioden då man gick ifrån till en 9-1 ledning.
Falcons får möta vinnarna i den andra semifinalen mellan  Munka-Ljungby och  FC Helsingborg. Vid vinst för superligalaget FC Helsingborg så får Falcons hemmaplan, vid vinst för Munka-Ljungby så blir det final på bortaplan.

Matchfakta:
Röke-Landskrona 4-12 (0-2,1-7,3-3)
Målskyttar Landskrona: Nicklas Lidholm 3, Tobias Blixt 2, Alexander Nede 2, Andreas Lindström 2, Marcus Pålsson, Tim Roth, Björn Lundgren

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser