Annons

LKGF tävlade i Hässleholm

I helgen har svenska eliten i Rytmisk Gymnastik varit samlad i Hässleholm för ”RG – Star” tävling. Under lördagen tävlade juniorerna och Landskrona Kvinnliga GF hade både individuella gymnaster och sin juniortrupp på plats. Bäst gick det för Josefine Olsson som gjorde en stark insats i tävlingen och blev tvåa totalt. Emma Lindahl gjorde också en mycket bra tävling och blev tia. Erika Gustafsson som gjorde debut på rikstävling som junior, skall vara mycket nöjd med sin insats även hon. Det blev en hedrande 21:a plats i den hårda konkurrensen.

Landskrona Kv. GFs juniortrupp hade inte riktigt fokus på sina tunnband och truppen var inte helt synkroniserad. De fick nöja sig med en silvermadalj, med hem i bagaget. I truppen ingår Emma Lindahl, Erika Gustafsson, Wilma Mårtensson, Olivia Kristensson-Nilsson, Julia Schierup och Odina Linderos.

Annons
 

Emma Sandell var enda gymnast från LKGF som deltog på seniorsidan, då både Wiktoria Matulaniec och Claudia Gunnarsson lämnat återbud på grund av sjukdom. Emma slutade på en meriterande sjätteplats som med största sannolikhet kommer att ge henne en plats i årets SM, som går i Halmstad i maj.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser