Annons

Falcons föll mot Växjö

Falcons lyckades inte revanschera sig efter seriefinalsförlusten senast utan förlorade sin andra toppmatch i rad på söndagen. Denna gång var det serietvåan Växjö som drygade ut sitt försprång till Falcons efter 7-4 i Teleborgshallen. Det är knappast någon tröst att Falcons vann skottstatistiken med hela 34-17.

Falcons ligger nu 9 poäng efter serieledande Jönköping och 6 poäng efter Växjö när det endast återstår tre omgångar. Bakom Falcons jagar Karlstad, som är 4 poäng efter – två lag som förövrigt möts i sista omgången.

Annons
 

Falcons har nu två hemmamatcher i rad. Partille hemma måndag 14/3 kl 19.19 och Örebro hemma lördag 19/3 kl 16.16.

Men redan imorgon är det dags igen då laget möter Röke i semifinal i Skånemästerskapen kl 19.30 i Tyrs Hov. Seger där och med största sannolikhet väntar en final hemma mot FC Helsingborg.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser