Annons

Kujovic skrev på för Bois på sin 25-årsdag Ajsel Kujovic skrev på ett 1-årskontrakt med Landskrona Bois samma dag som han fyllde 25 år.

På tisdagen fyllde Ajsel Kujovic 25 år och samma dag skrev han på ett 1-årskontrakt med Landskrona Bois. I och med påskriften är Bois klara med spelarköp inför kommande säsong.
– Det är ett rimlig antagande. Vi är nu 28 spelare i truppen och de vi håller koll på nu är spelare för framtiden, säger Bois sportchef Mats Aronsson som är glad att affären Kujovic efter många om och men är i hamn.
– Ajsel är just den typ av spelare som vi varit ute efter, säger Aronsson och förklarar.
– Han är stor och stark och skicklig med bollen. Dessutom är han mycket vass i boxen.
Att det bara blev ett 1-årskontrakt berodde på Kujovic själv.
– Han ville bara skriva på för ett år för att känna sig för. Det är något som, vi godtagit och därmed kan vi nu fokusera helt och hållet på kommande säsong, berättar Mats Aronsson.

Med största sannolikhet kommer Ajsel Kujovic att finnas med i den trupp som möter Rosengård i en träningsmatch på Idrottsplatsens konstgräs på lördag. Förutom ett träningsläger i Portugal just innan premiären mot Värnamo den 11 april väntar även försäsongsmatcher mot Högaborg (12/3), LB07 (19/3) och Helsingborgs IF (26/3).

Annons
 

Bois samarbetar med utombys klubbar
Bois vill kunna knyta till sig lovande spelare och ledare från regionen och ett led i detta är att man tecknat ett samarbetsavtal division 2- klubbarna GIF Nike i Lomma samt Högaborgs BK i Helsingborg. Avtalen går ut på att talanger i Nike och Högaborg successivt ska kunna integreras i Landskrona Bois samt att yngre spelare i Bois på väg in i A-truppen kan få matchning i division 2.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser