Annons

Stort artistuppbåd intar Citadellet

Nu är det klart med sommarens första stora arrangemang på Citadellet i Landskrona. Den 11 juni kommer en än så länge hemlig amerikansk artist att uppträda tillsammans med bland andra Tommy Körberg.
I kontraktet med vår huvudattraktion förbinder vi oss att inte avslöja något förrän den första maj. Jag kan dock berätta att det är en världsberömd skådespelare och musiker från USA, säger Tommy Olsson, ordförande i Landskrona Riksteaterförening som tillsammans med Cadillac Band arrangerar utomhuskonserten.
Listan med gästartister går inte av för hackor. Här finns komikern Thomas Petersson, frontmannen i The Soundtrack of Our Lives, Ebbot Lundberg, Peter ” Ta mig till havet” Lundblad, gotlänningen Göran Ringbom, sångaren från Streaplers Gert Lengstrand och från 60-tals bandet Tages Tommy Blom samt Landskronas egen Annette Kumerle Lindwall.
I Landskrona Riksteaterförening har det sedan några år tillbaka diskuterats att försöka göra ett utomhusarrangemang under sommaren. När då kontakten med Ulf Nilsson i Cadillac Band fördjupades, föddes förra sommaren idén om att göra en lite större mixad föreställning med olika gästartister.
– Ulf Nilssons kontaktnät i artistbranschen är helt otroligt, poängterar Tommy Olsson som redan idag släpper biljetterna till konserten.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser