Annons

Miljonregn över syskontrio

Lördagskvällens Lottodragning gav Landskrona inte mindre än tre Lottomiljonär. Vinnarna, en bror och två systrar har sin bortgångne far att tacka för sin nyvunna mångmiljonvinst. Raden som de hittade i en gammal låda för flera år sedan bestod av följande nummer 18, 19, 23, 24, 27, 28, samt 30 och för trion har den länge känts omöjlig. Fram till i lördags.
–Vet inte om man verkligen kan tro att det här händer oss, vi kom precis hem och hade ingen aning om att vi vunnit. Sju rätt och 13 802 020 kronor är helt fantastiskt!, utbrister brodern när Pierre Jonsson på Svenska Spel ringer för att gratulera.

Syskonen ska flera gånger ha pratat om att sluta lämna in pappans rader, speciellt den omöjliga. Som tur var kunde de inte komma överens och fortsatte som de gjort i så många år. Efter lördagens dragning är de riktigt glada att de fortsatte. Den omöjliga raden gav nämligen trion 4,6 miljoner kronor var.
– För min del av vinsten kommer jag nu köpa en sportbil och kanske byta bostad. Och en av systrarna vet jag tänkt ge en del pengar till sina barn, säger brodern.

Annons
 

Han avslutar samtalet med:
–Det här var härligt och en tanke av tacksamhet går till vår far, som en gång i tiden valde den här raden som ingen trodde på.

Syskonen hade lämnat in sina rader hos Coop Forum i Landskrona.
Vi har inte haft något kontakt med vinnarna än så länge, det är ju upp till de själva om de vill bli uppmärksammade, säger Annette Nilsson som arbetar i förbutiken på Coop Forum.
Vad betyder vinsten för er?
– Folk kommer kanske att se butiken som en ”turbutik”, vilket nog kan leda till ökad försäljning i förbutiken. Vi har även börjat dekorera butiken lite smått för att fira den stora vinsten.
Vad skulle du själv göra om du vann 13,8 miljoner?
– Oj, jag vet inte riktigt. Jag tror det först och främst hade blivit ett hus i Spanien.

Turspel kan man absolut kalla Lotto.
Vinstchansen på sju rätt är 1 på 6 724 520.
Och går man och drömmer om att pricka in den så kallade Drömvinsten så är chansen en på trehundratrettioåttamiljoner eller för att vara exakt 1:337 915 578.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser