Annons

Friluftsfrämjandet vandrade i Hilleshögs dalar

Namnet Sandbergen finns inte på några moderna kartor, men många Landskronabor vet var de ligger. Det är kuststräckan mellan
Sjöhusen vid Hildesborg och Rustningshamn. Här når de högsta backarna 100 meter över havet och man har en vidunderlig utsikt ut över Öresund och in mot naturreservatet Hilleshögs dalar. Inom Hilleshögs dalars naturreservat finns ju även här en och annan stigning. Ett trettiotal deltagare fanns på plats när Friluftsfrämjandets Landskronaavdelning i söndags vandrade i sol men bister vind genom reservatet mot målet och vändpunkten på stranden vid norra delen av Ålabodarna. Vid ankomsten dit puttrade grytan med värmande välsmakande soppa över elden, rapporterar Jan-Erik Mattsson.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser