Annons

Ny restaurang vid Rådhustorget

Allt pekar på att det inom kort är klart med en ny hyresgäst i den tomma lokalen i hörnet av Nygatan och Rådhustorget. Vad Landskrona Direkt erfar så är det en restaurang som kommer att slå upp portarna. Detta innebär att satsningen på att profilera Rådhustorget som en mötesplats för hungriga och törstiga fortsätter.
Vi sitter just nu i förhandlingar med en erfaren krögare och jag räknar med att kunna presentera affären inom ett par tre veckor, säger Lars Bengtsson, förvaltningschef på Annehem vilka har hand om Tornets fastigheter i Landskrona.
Bengtsson vill inte avslöja om det rör sig om någon krögare från Landskrona men säger samtidigt att det inte rör sig om någon rockad, det vill säga att en befintlig krögare skulle byta lokal.

Några tiotal meter längre ner på gatan låg tidigare en butik som sålde antikviteter i en liten lokal som numera står tom och även här räknar Lars Bengtsson med att hysa in en ny hyresgäst inom kort.
– Den lokalen ligger väl på cirka 50 kvadratmeter så där ryms knappast något matställe men verksamheten kommer trots det att passa in. Det är jag övertygad om, säger Lars Bengtsson som i övrigt är mycket hemlighetsfull.
– Vi går inte ut med några namn innan vi har en överenskommelse. Det är dock en hel del på gång inom kort, avslutar Lars Bengtsson.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser