Annons

Två medaljer i Trelleborg Open för Landskrona Taekwondo Akademi

I söndags fick Landskrona Taekwondo Akademi ta emot två medaljer i Trelleborg Open. En av medaljörerna blev junioren Rebecca Lesenius som tog en bronspeng efter att ha besegrat en motståndare från Cypern och Luxemborgs landsutövare. Det var i semifinalen när hon ställdes mot Ryssland som motståndet blev för tufft, men hon lyckades trots det att ta medalj.
Den andra medaljören blev junioren David Dragisic, som besegrade utövare från Grekland och Egypten. Finalen mot en kämpe från Turkiet blev dock för tuff.
– David har legat sjuk i vattenkoppor i drygt två veckor nu innan tävlingen och har inte kunnat träna något de senaste veckorna. Sviterna ifrån att varit sjuk sitter i, så nästa tävling siktar vi på guld, säger klubbtränaren Johan Berg. På plats fanns även seniorerna Jonas Svalin och Emil Basic, som båda trots hård kamp fick åka hem utan medalj.
– Swedish Open var bara starten på säsongen och vilken start! Internationella A-klass tävlingar håller otroligt hög klass med landslag ifrån hela världen, inte minst nu när det är ett kval år inför Olympiska spelen i London 2012. Så att David och Rebecca tar medaljer är en prestation i sig, avslutar klubbtränaren Johan Berg.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser