Annons

Årets Sabola-BoISare 2010: Fredrik Karlsson

I helgen höll den Landskrona Bois stödjande herrklubben Sabola sitt årsmöte. För 21:a året i rad som sällskapet röstar fram en spelare eller ledare i fotbollslaget som gjort en bra prestation under det gångna året. Priset Sabolaboisaren 2010 gick till fjolårets nyförvärv Fredrik Karlsson, som tack vare sin härliga inställning fått supportrarna att ta honom till sina hjärtan.
– Tack så mycket, det är hedrande, sa Fredrik Karlsson när han tog emot priset av Sabolas Jonas Pernet. Som vinnare av utmärkelsen fick han både vandringspriset, en tavla med både Kung Sune i landslagsdräkt samt den italienska sångerskan Sabrina, målad av Johan F Hansson. Men även en porträtt tavla föreställande pristagaren själv, målad av Bo Klintman.
– Den är oerhört likt, sa Fredrik när han begrundade tavlan.
Sällskapet delade även ut Sabolakanonen som tilldelas den spelare som står för årets mål. Priset tilldelades Thomas Raun för det vackra 2-0 målet i 52:a minuten mot Öster på hemmaplan.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser