Annons

Polisen släpper bilder på rånare Vädjar om hjälp från allmänhetenPå måndagen valde polisen att släppa bilder som togs med övervakningskamerorna på systembolaget i Landskrona då butiken rånades den 17 december.

Den 17 december förra året rånade tre män systembolaget i Landskrona. Polisen vill nu ha hjälp av allmänheten för att kunna identifiera gärningsmännen och har därför beslutat att offentliggöra bilder från övervakningskamerorna i entrén.
– Det rör sig om tre män i 20-årsåldern och samtliga var maskerade vid själva råntillfället, berättar Kent Johansson på polisen i Landskrona.

De tre männen gick in med luvor för ansiktena och en hade en pistol i handen. Väl inne rånade de ett flertal kassor under hot innan de knappt två minuter senare försvann ut ur butiken.
– De sprang ut och svängde upp på Prästgatan vid konditoriet och tog sedan vänster på Fiskargränden och det är där våra spår tar slut, säger Kent Johansson.

Annons
 

Polisen misstänker att de tre rånarna stått utanför systembolaget en stund innan rånet och att de då eventuellt haft luvorna av sig.
– Vi tror att så kan vara fallet och därför hoppas vi att någon kan hjälpa oss. Är det någon som känner igen någon av personerna på bilderna så ber vi dessa att höra av sig till en polis som heter Ann-Catherine Friberg eller till vår tipstelefon. I båda fallen är det telefonnummer 11414 som gäller, avslutar Kent Johansson.

Av utredningstekniska skäl vill inte polisen berätta om hur stor summa som rånarna kom över.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser