Annons

Sprit och knark i samma trappuppgång

Polisen i Landskrona gjorde på torsdagen två större tillslag i samma trappuppgång. I det ena fallet var det alkohol som togs i beslag och hos grannen fann man kokain.

Allt började med att polisen bevittnade en försäljning av alkohol mellan två män. Detta gjorde att polisen beslutade om att göra en husrannsakan i försäljarens lägenhet på Järnvägsgatan. Där hittade man en större mängd alkohol och även i den misstänktes bil fanns en hel del alkohol. Enligt uppgift ska det röra sig om cirka 50 liter vodka samt en större mängd öl och vin.

Annons
 

Samtidigt som polisen befann sig i trappan till den aktuella lägenheten kom en kvinna och en man ut från en annan lägenhet. Båda uppträdde mycket märkligt och polisen misstänkte genast att de var narkotikapåverkade. Efter provtagning och visitation beslutades det om att göra husrannsakan i parets lägenhet och polisen gick inte lottlös denna gång heller. På ett flertal platser hittade man sammanlagt 56 gram vitt pulver som vid en analys visade sig vara kokain. Polisen hittade även en våg och andra attiraljer som tyder på försäljning.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser