Annons

Pumphuset öppnar i mitten av mars

Optimismen gällande framtiden för restaurangrörelse på Pumphuset är stor. Förhandlingar med tre intressenter kommer att påbörjas i dagarna och en lösning lär presenteras inom kort.
– Egentligen vill jag inte säga för mycket men helt klart är jag optimistisk. Jag hoppas kunna presentera en ny krögare till restaurangen inom en veckas tid, säger Claes Persson, ordförande i Borstahusens Museiförening vilka äger Pumphuset.
Vad tidningen erfar så är en av krögarna från Landskrona men vem det är vill Claes Persson inte avslöja.
Det är känsligt att säga för mycket i nuläget. Därför ber jag att få återkomma så fort vi har mer kött på benen.
Målet är att restaurangen ska slå upp portarna under våren.
När vi har fått en ny krögare på plats så måste det bland annat fixas alkoholtillstånd och liknande innan de kan öppna. Men jag har satt upp den 15 mars som mål och det anser jag är klart realistiskt.

I Pumphusets konsthall kommer det dock att vara öppet innan dess.
Vi har en vernissage på en utställning den 5 februari då Lone Recht ställer ut och det är ju tråkigt att någon ny krögare inte hinner öppna till dess. Men vi kommer att ha lite försäljning av kaffe för besökarna, avslutar Claes Persson.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser