Annons

SD vände om bostadsutvecklingsbolag

I byggnadsnämnden valde Sverigedemokraterna att rösta för Socialdemokraterna Niklas Karlsson, Lars Wallstén och Roy Wernbergs motion ”Från attraktivt boende till attraktiva boendemiljöer”. När motionen igår var uppe till beslut i kommunstyrelsen vände SD och valde istället att rösta med treklövern.
Motionen vill initiera en översiktlig studie för att inventera och beskriva Landskronas möjligheter att lösa kommunens sociala problematik och utveckla arbetsmarknadsinsatser, fritidsaktiviteter med mera. I motionen föreslås också att ett bostadsutvecklingsbolag ska bildas för att rusta upp och förädla dåliga fastigheter samt utveckla befintliga boendemiljöer i nära samarbete med privata fastighetsägare.
– Landskrona har fått ett nytt riktnummer, 085, ironiserade Niklas Karlsson (S) och syftade på det allt som oftast återkommande 8-5 resultatet efter voteringar i KS.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser