Annons

Slog väktare

En 19-årig Glumslövsynglig fick villkorlig dom och 2000 kronor i böter efter att han slagit en väktare som skulle kontrollera hans ålder då han åkte buss på barnbiljett i september förra året. Det var i samband med en biljettkontroll på en regionbuss som var på väg från Helsingborg till Landskrona som händelsen inträffade i Glumslöv. Av någon anledning uppgav den dömde sin lillebrors personnummer då väktaren frågade hur gammal han var. Att han inte uppgav sitt eget personnummer skyller den dömde på att han var trött.
Väktaren och den tilltalade hoppade av bussen vid Ålabodsvägen och det var där som 19-åringen ska ha slagit väktaren två gånger med baksidan av sin hand. Själv uppger killen att han endast knuffat väktaren. Domstolen gick dock på väktarens linje då ett vittne stödde hans berättelse.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser