Annons

Nya unga i BoIS a-trupp

På måndagen var det dags för BoIS a-trupp att snöra på sig skorna för första gången 2011. Passet bestod av löpning i Karlsund. Ute på slingan var samtliga i a-truppen samt två nya ansikten från de yngre leden.
– Det är mittfältaren Adam Svensson och anfallaren Markus Lindström som fått ett lärlingskontrakt 2011. Det samma har Mathias Andersson och Linus Olsson, båda mittfältare, fått men de tränade en hel del med a-truppen redan förra säsongen, säger BoIS sportchef Mats Aronsson.

I övrigt är det inget nytt på spelarfronten men ett avslut på affären Ajsel Kujovic kommer inom kort.
– Nu måste vi komma till beslut. Jag ger det en vecka till. Annars får vi börja se oss om efter alternativ, säger en märkbart irriterad Mats Aronsson.

Annons
 

En av anfallarna som BoIS har ögonen på är Danny Persson som vann skytteligan i norrettan då han spelade i Umeå förra säsongen. Vilka fler spelare BoIS har ögonen på vill inte Mats Aronsson svara på men han är inte orolig.
– Till skillnad mot tidigare år så är det lite av klubbarnas marknad i år. Det finns gott om lediga spelare och detta har gjort att Silly Season inte är lika het som den varit de senaste åren.

Vad gäller ryktena om Markus Lantz så har BoIS sportchef samma inställning som tidigare.
– Jag blir mycket förvånad om Markus skulle hamna i BoIS. För att det ska bli något kontrakt så måste man ha en kontakt och någon sådan har vi inte. Ingen över huvud taget, förtydligar Aronsson.
– Därför ser jag det som helt uteslutet. Att Markus är kompis med Henrik Larsson betyder inte att han kommer att spela i BoIS, avslutar sportchefen.

Vi har utan framgång försökt nå Marcus Lantz för en kommentar.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser