Annons

Kärlek och Frankrike

I veckan är det dags för vårens första öppna läsecirkel på stadsbiblioteket och den här gången riktar den in sig på samtida franskspråkig litteratur.
Läsecirklarna handlar om den livsviktiga kärleken, Paris sett från olika klassperspektiv samt relationen mellan Frankrike och dess före detta kolonier. Datum, utvalda författare och titlar är: 21/1 Anna Gavalda – Jag älskade honom. 18/2 Muriel Barbery – Igelkottens elegans. 25/3 Faïza Guene – Kiffe Kiffe imorgon. 29/4 Celine Curiol – Utrop. 27/5 Maryse Condé -Desirada. 17/6 Alain Mabanckou – Slut på kritan.
Redan imorgon, tisdag kl 19 kommer också Helen Enqvist till biblioteket. Hon är en av grundarna till Sekwa förlag. Ett förlag som ger ut samtida franskspråkig litteratur och främst kvinnliga författare.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser