Annons

Återkommande tjuvar greps

Två personer bröt sig in i på Bronsängens förskola genom att krossa en ruta vid entrédörren på onsdagen. De bröt sedan upp ett skåp och försökte stjäla med sig ett kassaskåp som fanns på platsen. Larmet hade dock gått och den väktare som kom dit skrämde tjuvarna som fann för gott att slänga de 60 kilo tunga kassaskåpet ifrån sig 40 meter utanför lokalen. Natten mot torsdagen gjorde de tå ett nytt försök men denna gången var polisen med på noterna och kunde gripa de båda gärningsmännen som visade sig vara en nittonåring och en tjugoåring.

Ytterligare ett inbrott inträffade på Kalendergatan i onsdags där tjuvar tagit sig in genom att klättra upp på ett garagetak och bryta upp ett fönster. Polisen kunde följa spår i snön från platsen och dessa ledde till ett kassaskåp som tjuvarna ej lyckats öppna. polisen fann dessutom en femhundrakronorssedel som tjuvarna tappat.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser