Annons

Narkotika och vapen

På tisdagen skulle polisen hämta en 34-årig man till tingsrätten i Lund. Då ingen öppnade dörren till bostaden tog sig polisen in. Någon 34-åring fanns inte på platsen men polisen hittade däremot en armborst, ett gevär samt en burk marijuana. Dessutom hittade man ett par sprutor med dopingpreparat samt en handgranat som kommer från ett museum i Karlskrona.
Efter fyndet letade polisen efter mannen och hittade honom på en annan adress i Landskrona och förde honom till Lunds Tingsrätt. Efter huvudförhandlingen som gällde narkotikabrott, greps han direkt och är nu misstänkt för narkotikabrott, vapenbrott, dopingbrott, häleri samt brott mot lagen om kameraövervakning då han hade en övervakningskamera vid sin bostad.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser