Annons

Två rån på 20 minuter

Strax efter midnatten mot söndagen inträffade två rån inom loppet av 20 minuter. Vid det första drabbades en 72-årig kvinna som blev överfallen av två unga killar i sin trappa då hon skulle ta hissen upp till sin lägenhet. I tumultet ramlade kvinnans plånbok ur väskan vilket innebar att rånarna bara fick med sig väskan samt en necessär.
Tjugo minuter senare mötte en 24-årig kvinna en ung man då hon kom gående på Stora Norregatan i höjd med Egna Hem. Då killen passerade kvinnan slet han väskan från hennes axel och sprang från platsen. Två andra killar kom till hennes undsättning och frågade hur det gått och sa till henne att ringa polisen.
Då hon tog upp sin mobiltelefon ur fickan tog en av de två telefonen och de båda sprang sedan i samma riktning som väskryckaren.
Gärningsmännen i de båda rånen uppges vara i åldern 16-18 år. Några spår efter dessa har inte polisen trots att man använde sig av hundar.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser