Annons

Harry Boy fixade storkovan

Harry Boy fixade fixade storkovan till Landskrona i fredags.
Vid fredagens V65-omgång på Bergsåker blev det hög utdelning på sex rätt. En Harry Boy-andelskupong inlämnad hos Internationell Press och Spel på Storgatan gav hela 82.070 kronor. Andelskupongen, som kostade 384 kronor och var på 14 andelar, var ett av de 36,24 system som lyckades pricka in sex rätt. Förutom en rad med sex rätt innehöll kupongen 16 rader med fem rätt.

Intresset för spel på hästar satte nytt rekord år 2010, rapporterar AB Trav och Galopp (ATG). För landskronaborna blev året dock inte riktigt lika framgångsrikt som 2009 då den sammanlagda vinsten hamnade på nära nog 22 miljoner kronor. Totalt under 2010 vann landskronaborna 20 266 509 kronor på hästarna.

Annons
 

Spel på hästar lockar många i Landskrona. Den enskilt högsta vinsten till Landskrona var 285 061 kronor. Det var till V75-tävlingarna på Romme den 3 april som en kupong med alla sju rätt lämnades in på ATG.se. Ägaren till kupongen hade spelat för över 1000 kronor.

För ATG blev det ett rekordår. Omsättningen steg till rekordhöga 12,8 miljarder kronor, en ökning med 116 miljoner eller 0,9 % procent.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser