Annons

Falcons vann i sudden

Landskrona Falcons var minst sagt trögstartade efter juluppehållet i allsvenskan. Det skulle krävas mål av Anders Lindberg i sudden death för att 4-3 segern och två poäng skulle kunna bärgas.

Dets skulle dröja mer än halvvägs in i matchen innan gästande nyköpingslaget Onyx kunde inleda målskyttet. Och gästerna skulle hålla greppet med ett måls ledning i stort sett matchen igenom. Den sömniga tillställningen vaknade egentligen inte till liv förrän i matchens sista fem skälvande minuter. Först då kom utvisningarna, samtliga tre på Onyxspelare, och det var först då Falcons fick fart under skorna och i förlängningen var det hemmalaget som ville mest. Efter att ha spelat powerplay i inledningen fortsatte man med att vara en man mer på banan sedan man tagit ut målvakten. Friskt vågat och  skönt sedan Anders Lindberg tryckt in segerbollen i nätmaskorna.

Annons
 

Se fler bilder från matchen på:
www.facebook.com/landskronadirekt

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser