Annons

Kräver staten på 5000 kronor

En Landskronabo kräver staten på 5000 kronor. Mannen som engagerat sig i att skaffa ett pass åt en döv afghansk pojke har lagt ut pengar men varken fått pass eller pengar tillbaka. Helst av allt ser anmälaren, Stiftelsen Jaweeds Vänner att pojken får det pass som han, enligt stiftelsen, har rätt till.
– Anledningen till att vi vänder oss till Er är att vi behöver hjälp med att få ett nytt pass till Jaweed som Svenska Ambassaden i Islamabad är skyldig oss att skaffa fram eller ersätter oss med USD l .260:— som vi betalade för passet plus diverse extrakostnader i samband med detta ärendet. Såsom telefon, porto, avgifter etc. c:a kr. 5.000:-, skriver Landskronabon som företräder stiftelsen i en anmälan till Justitieombudsmannen.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser