Annons

Hög klass på julborden

Årets julbord höll hög klass. Det visar Miljöförvaltningens kontroller. – Vi har bara några få mindre anmärkningar, totalt sett har det varit bra, berättar miljöinspektör Christina Hugosson som tillsammans med sina två kollegor tagit prover på sju olika julbord runt om på stadens krogar. – Totalt har vi kontrollerat 35 olika produkter som skickats till laboratoriet ALcontrol i Malmö för analys, berättar Christina Hugosson och tillägger att de små anmärkningarna som noterats handlat om lax och ris à la malta. – Vi vet vilka livsmedel som är känsligast på julbordet och där tar vi också våra stickprov och i år handlar det bara om små anmärkningar. I år har det blivit tre julbord för Christina Hugosson som gillar fisken bäst av julbordets alla frestelser. Störst på julmat i Landskrona är Hotell Öresund där chefen Göran Andersson summerar en bra decembermånad. – Ifjol serverade vi 2 269 julmat och i år lär vi hamna runt 2 400, säger hotelldirektören. – Totalt kan man säga att julborden tappat lite medan jultallrikarna har ökat. Jag är jättenöjd med december.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser