Annons

Fotbollscup i mellandagarna

Idag arrangeras den femte upplagan av Landoras 99-Cup i Landskrona Idrottshall. Som namnet antyder är det en cup som endast riktar sig till lag födda 1999 eller senare. I årets upplaga deltar 20 lag från hela Skåne och startfältet ser mycket intressant ut med Olympic, som blev trea i Gothia Cup, och ett spetsat HIF-lag som favoriter. De tidigare upplagorna har varit väldigt välbesökta med stor publik och härlig stämning på läktarna. Första avspark var redan klockan 8.00 och men matchandet fortsätter utan uppehåll fram till finalen som går av stapeln 19:00. – Cupen är bortskämd med fina gäster och detta år blir inget undantag. Halmstad BK:s lagkapten Johnny Lundberg delar ut den stora pokalen och Daniel Stålhammar byter Nou Camp mot Idrottshallen och dömer kvällspasset och därmed finalen, säger cupgeneral Janne Stenblom och utlovar att några överraskningar dyker upp under dagen. Fotbollsunderhållningen i Idrottshallen fortsätter sedan under tisdagen då Landoras Julcup går av stapeln för spelare födda 01-03.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser