Annons

Polisen efterlyser vittnen

Polisen i Landskrona misstänker att de som rånade systembolaget i fredags hade minst en medhjälpare utanför butiken. Därför vädjar man nu till eventuella vittnen att höra av sig.
– Förmodligen har gärningsmännen stått utanför butiken en kort stund innan rånet och efter har de försvunnit från platsen och det finns även uppgifter om att de ska ha försvunnit i en mörk bil, säger Kent Johansson på polisen i Landskrona.
Några uppgifter på vilken riktning de har kört har polisen inte och Johansson tycker inte det är så konstigt trots att det befunnit sig mycket folk på platsen.
– Då polisen om till platsen var fokus på de som befann sig inne på systembolaget och det kan ha gjort att de som befunnit sig utanför upplevt att poliserna haft fullt upp och därför inte kontaktat dom. Och det är dessa vi vill prata med nu, säger Kent Johansson och hänvisar till telefonnummer 11414.
– Säg bara att ni har ett tips om rånet så tar de ert namn och telefonnummer så hör vi av oss, säger polismannen och passar avslutningsvis på att höja ett varningens finger till butiksägarna i Landskrona.
– Det är svårt att förhindra rån men försök att ha så lite kontanter som möjligt i era kassor.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser