Annons

Karnevalen räddadOlle Larsson kovänder efter påtryckningar

Förra veckan avslöjade Landskrona Direkt att Olle Larsson tackat nej till att arrangera Landskronakarnevalen 2011. Nu står det klart att han trots allt kommer att iklä sig rollen som karnevalsgeneral.
Nyheten att Olle Larsson inte skulle arrangera nästa års karneval slog ner som en bomb och många hörde av sig till Larsson och vädjade att han skulle tänka om. Efter noga övervägande och en del samtal och diskussioner valde han att ändra sitt beslut och på tisdagseftermiddagen skrev han på ett avtal med Landskrona stad om att arrangera nästa års fest.
– Det var många som hörde av sig, inte minst föreningslivet, säger en glad Olle Larsson.
– Det är klart att det känns smickrande när folk visar uppskattning över vad man presterar.

Det blir sjunde året i rad som Olle Larsson med sitt företag Fest i Stan arrangerar karnevalen och mycket lär blir sig likt.
– Jag känner att vi har ett bra grundkoncept och besökarna kommer att känna igen sig. Men en del förändringar kan alltid ske, framför allt på scensidan, säger Olle och förklarar.
– Förra året slog vi ihop visscenen och dansbandsscenen och det visade sig vara ett lyckat drag. Vi får nu se över hur vi ska göra till sommaren.

Annons
 

En anledning till att han väljer att köra ytterligare ett år är att han har fått vissa garantier.
Det är inga ekonomiska garantier men väl om samarbete. Precis som tidigare så är detta en karneval där så många som möjligt ska vara inblandade och ett flertal partners har ställt sig positiva. Därför vågade jag säga ja idag.

Närmast på agendan står möten med sponsorer och den stab som ska hjälpa Larsson och i januari är det dags att börja bokningen av band.
– Den tredje veckan i januari kommer ett stort antal artister och deras företrädare till Helsingborg för en träff och då kommer jag att vara där. Då kommer ett flertal band förhoppningsvis att bokas och sedan rullar det på.

Nästa års karneval kommer att invigs den 14 juli och avslutas den 16 juli.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser